Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 22 maart 2010

Heiligland, Tienenwal en Eilandswal afgesloten wegens wegwerkzaamheden

Vanaf maandag 22 maart 2010 zijn Heiligland, Tienenwal en Eilandswal voor ca. 12 weken afgesloten voor doorgaand verkeer wegens wegwerkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat de betreffende straten gereconstrueerd worden. Als alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden begin juni 2010 afgerond.

Werkzaamheden
De werkzaamheden betreffen de renovatie van het hoofdriool, de vervanging van de huisaansluitingen en het vernieuwen van straatwerk. De werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd: Fase 1: Heiligland: maandag 22 maart tot vrijdag 16 april 2010 Fase 2: Tienenwal: maandag 19 april tot vrijdag 14 mei 2010 Fase 3: Eilandswal: maandag 17 mei tot vrijdag 11 juni 2010 Planning onder voorbehoud van weersomstandigheden en de voortgang van het werk.

Verkeersmaatregelen
Voor alle verkeer geldt dat de betreffende straten afgesloten zijn en slechts voor bestemmingsverkeer en hulpdiensten bereikbaar zijn. Waarschuwingsborden zijn geplaatst.

Werk in uitvoering
De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje 'Werk in uitvoering'.

Voor nadere informatie: Perstelefoon gemeente Alkmaar, telefoon: 072 - 548 9555


-----------------------

---- --