Gemeente Almere

Informatiebijeenkomst A6 Schiphol-Amsterdam-Almere

22-03-2010 | Start: 19:00 | Eind: 21:00 | Locatie: ROC Almere, Straat van Florida 1

Ter voorbereiding op het ter inzage leggen van het Ontwerp-tracébesluit (OTB) weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere, organiseert Rijkswaterstaat op 22 maart een informatiebijeenkomst. Op deze bijeenkomst presenteert Rijkswaterstaat de inhoud van het OTB. Geïnteresseerden en belanghebbenden kunnen naar aanleiding van de presentatie vragen stellen aan deskundigen van Rijkswaterstaat.

Voor de aanleg of vernieuwing van een rijksweg moet de tracé/m.e.r.-procedure van de Tracéwet worden doorlopen. Het OTB is de op één na laatste stap in deze tracé/m.e.r.-procedure. Rijkswaterstaat hecht er waarde aan om u vooraf aan de formele ter inzage legging van het Ontwerptracébesluit (OTB) zo goed mogelijk te informeren over de inhoud ervan. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de inspraak, als het zover is.

U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 22 maart. Om 19.00 uur gaat de zaal open en kunt u een kijkje nemen op de informatiemarkt. Om 20.00 uur begint de presentatie.

Voor meer informatie over het project kunt u terecht op: www.schiphol-amsterdam-almere.nl. Ook kunt u bellen met de (gratis) informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002, dagelijks van 06.00 tot 22.30 uur.

Link(s)


* Schiphol-Amsterdam Almere

Winter2009