Ingezonden persbericht


Easynet Global Services groeit verder in Oost-Europa Overeenkomst met GTS Central Europe biedt nieuwe kansen in Oost-Europa

Amsterdam, 22 maart 2010 â¤* Easynet Global Services heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met GTS Central Europe. De partnerovereenkomst met GTS Central Europe stelt Easynet in staat om in de regio Oost-Europa zijn zakelijke klanten netwerkdiensten en beschikbaarheid van de hoogste kwaliteit te leveren. Klanten in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië profiteren dankzij deze samenwerking van een aanzienlijke kostenreductie, grote flexibiliteit en stabiliteit.

Denis Planat, COO van Easynet Global Services: 'Ook in een uitdagend jaar als 2009 hebben we alles in het werk gesteld om onze klanten continu te voorzien van dienstverlening om efficiënter te werken. Dat we hiervoor in GTS Central Europe een nieuwe partner hebben gevonden, die onze diensten in Oost-Europa ondersteunt, zorgt ervoor dat we ook daar in de toekomst kunnen voldoen aan klantwensen. Al onze medewerkers werken met passie en toewijding om klanten optimale service te bieden. Dit is samen met de inzet van lokale netwerkpartners een geweldige combinatie.'

Deze samenwerkingsovereenkomst sluit aan bij de strategie van Easynet om globaal actief te zijn met sterke lokale partners. Lokale partners stellen Easynet Global Services in staat om competitief te zijn op elk gebied: prijs, dienst en kwaliteit.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed netwerk-, hosting- en integratiediensten voor grootzakelijke klanten. Vanuit een adviserende rol werkt het bedrijf nauw samen met klanten om zo diepgaand inzicht te krijgen in de zakelijke uitdagingen waar klanten mee te maken hebben. Hierdoor kan Easynet Global Services end-to-end oplossingen leveren met een gegarandeerde ROI, die de concurrentiekracht van klanten vergroten. Easynet Global Services combineert een wereldwijd bereik met lokale expertise en biedt zo een klantervaring op maat, ongeacht waar in de wereld klanten zich bevinden. Klanten van Easynet Global Services zijn onder andere Via Michelin, Phones 4U, FOX, Jamba!, Brinks, Transport for London, EDF, SAGE, Q Park en Bridgestone.

Easynet Global Services is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep (BSkyB), een bedrijf van NewsCorp. De omzet van BSkyB bedroeg in het boekjaar 2008-2009 £5,3 miljard. Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl.




Ingezonden persbericht