Ingezonden persbericht


DEAN DELANNOIT PRESENTATOR
BIJ DISNEY CHANNEL

Hilversum, 22 maart 2010 Disney Channel heeft vandaag bekend gemaakt dat Dean Delannoit een contract heeft getekend bij de familiezender. De Vlaamse zanger zal onder andere de presentatie op zich nemen van My Camp Rock. In dit programma gaat hij samen met de Nederlandse host Sita op zoek naar het beste zang- en danstalent van Nederland en Vlaanderen.

Dean werd bekend door zijn deelname aan Idool 2007. Hij wist het programma te winnen en zowel de single als het album So Many Ways werd met goud bekroond. Nu is Dean klaar om naast zijn zangcarriere ook als presentator aan de slag te gaan. 'Ik ben en blijf zanger, maar ik zie dit als een mooie aanvulling op mijn werk. Ik krijg de kans om jonge kids te begeleiden, te coachen en daar een mooi verslag van te maken. Ik vind het heel spannend en kijk nu al uit naar de opnames!'.

Vanaf 17 april kunnen kids zich opgeven voor het nieuwe tv-programma waar deze zomer de audities en een zomerkamp voor plaatsvindt. De finale van de show staat gepland op vrijdag 24 september. De winnaar van My Camp Rock wint zijn of haar eigen videoclip die vertoond wordt op Disney Channel.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is sinds 1 november te ontvangen in het digital TV Package van Telenet in Vlaanderen (kanaal 29) en in Brussel* (kanaal 119) en via Belgacom (kanaal 133).

*Schaarbeek, Etterbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette, Vorst, Sint-Lambrechts-Woluwe