Ingezonden persbericht


-HIGHLIGHT NICKELODEON-

Amsterdam, 22 maart 2010

Het Nederlandse voetbalseizoen loopt langzaam op z'n einde, maar de strijd tussen de top drie is na dit weekend spannender dan ooit! In het programma De Ballen volgen we de competitie natuurlijk op de voet. Presentator Patrick Martens en special reporter Fresia laten, samen met de beste voetballers van Nederland, daarnaast zien dat voetbal leuk en leerzaam is én ook nog eens een goede manier om lekker te bewegen.

Afgelopen vrijdag liet Piet Velthuizen van Vitesse al zien hoe je als keeper indruk kunt maken op je tegenstander en Feyenoorder Cissé vertelde ons wat meer over WK-deelnemer Ivoorkust. In de volgende afleveringen laat Theo Janssen van FC Twente zien hoe je de bal van je tegenstander afpakt en helpt Fresia een meisjesvoetbalteam met hun actie voor Worldcoaches. VVV'er Auassar leert de voetbaldokter hoe je de juist pass moet geven en Stijn Schaars van AZ vertelt wat er wel en niet gezond is als drankje in de rust.

Natuurlijk kunnen kids bij het item Snap er de ballen van weer de meest uiteenlopende vragen stellen over het geliefde voetbalspelletje, maakt de voetbalkok op geheel eigen wijze iedere week een gezond gerecht wat kinderen daarna samen met hun ouders thuis kunnen maken. Topscheidsrechter Kevin Blom zorgt ervoor dat de speciale quiz volledig volgens de spelregels verloopt en uiteraard is de voetbaldokter ook weer van de partij. Jonge voetballers worden door hem geholpen met hun voetbaltechnische problemen en na het stellen van de juiste diagnose wordt, samen met een bekende voetballer, bepaald wat de beste oplossing is zodat de voetballer weer snel in topvorm op het veld staat.

En natuurlijk veel, heel veel voetbal!

De Ballen: iedere vrijdag op Nickelodeon om 19.20 uur

De Ballen wordt geproduceerd door Faas Sport Media en mede mogelijk gemaakt door: