KRO

Stinkend Rijk & Dakloos: niet in de koude kleren

Uitzenddatum: 23/03/2010

Het is de tweede dag met hun buddy's.
Voor Patrick wordt het experiment zwaarder en zwaarder. Het harde leven op straat gaat hem maar al te letterlijk niet in de koude kleren zitten. Zijn buddy Willem adviseert hem zelfs te stoppen, terug te keren naar zijn warme huis en geliefde gezin; volgens Willem hoort Patrick niet op straat.
Jean-Jacques gaat met Ismael vakkenvullen en kijkt toe hoe zijn buddy een gouden tand laat zetten. Langzaamaan lijkt Jean-Jacques wel het respect van Ismael te winnen.
Sonja neemt Kim verder haar leven in. Ze gebruikt methadon waar Kim bij is en neemt haar mee naar haar werk: broodjes smeren voor daklozen.
Michel, de nieuwe buddy van Laurens, neemt hem mee in een rondreis door heel de stad. Er ontwikkelt zich een band tussen de twee. Laurens belooft Michel te gaan helpen als de week voorbij is.

KRO's Stinkend Rijk & Dakloos, dinsdag 23 maart om 20.30 uur op Nederland 3

Let op: i.v.m. Champions League zijn er de komende twee weken geen uitzendingen van Stinkend Rijk & Dakloos. De volgende aflevering (5) is te zien op dinsdag 13 april om 20.30 uur op Nederland 3. Op de website worden de afleveringen wel volgens het oorspronkelijke schema uitgezonden, dus de volgende aflevering is dinsdag 30 maart om 20.30 uur te zien op www.kro.nl/stinkendrijkendakloos