KRO

Stinkend Rijk & Dakloos: de deelnemers worden gekoppeld aan een (ex)dakloze buddy (LET OP: gewijzigde uitzenddata)

Uitzenddatum: 23/03/2010

Aflevering 3

Na twee zware dagen en nachten op straat worden de vier deelnemers vandaag gekoppeld aan een buddy. Deze (ex-)daklozen kunnen de deelnemers als geen ander wegwijs maken in de wereld van de straat.

Kim wordt gekoppeld aan Sonja, en ex-prostituee en ex-drugsverslaafde. Sonja vertelt over haar zware en harde leven. Een leven waar Kim, die drugsgebruik verafschuwt, vroeger maar weinig begrip voor kon opbrengen.

Patrick gaat met daklozekrant-verkoper Willem op stap. Willem is al 25 jaar dakloos en dat is hem aan te zien. Hij neemt Patrick mee naar slooppand in de Bijlmer, waar Patrick het heel zwaar krijgt!

Laurens krijgt in de eerste instantie Rene als buddy maar die gaat er plotseling vandoor. 's Avonds laat wordt Laurens daarom alsnog gekoppeld aan een andere buddy: de jonge Michel, die zijn tent heeft opgeslagen in het park.

Jean- Jacques wordt gekoppeld aan de ex-gangmember en ex-dakloze Ismael, een groter contrast bijna niet mogelijk. Samen slapen ze in een portiek in Zuid-Oost, waar ze midden in de nacht uit worden gegooid door de bewaking.

KRO's Stinkend Rijk & Dakloos, dinsdag 23 maart om 20.30 uur op Nederland 3


---

Let op: i.v.m. Champions League zijn er de komende twee weken geen uitzendingen van Stinkend Rijk & Dakloos. De volgende aflevering (4) is te zien op dinsdag 13 april om 20.30 uur op Nederland 3.

Op de website worden de afleveringen wel volgens het oorspronkelijke schema uitgezonden, dus de volgende aflevering is dinsdag 30 maart om 20.30 uur te zien op www.kro.nl/stinkendrijkendakloos.

Uitzenddata 2010

Aflevering 1 - 2 maart
Aflevering 2 - 9 maart
Aflevering 3 - 23 maart
Aflevering 4 - 13 april
Aflevering 5 - 4 mei
Aflevering 6 - 11 mei
Aflevering 7 - 18 mei