Stadsdeel Amsterdam-Noord

Uitnodiging congres 'Ambtenaar 2.0' stadsdeel Noord

Meedenken over internet en uw stadsdeel? Op dinsdag 23 maart nodigen wij u uit om mee te praten want dan organiseert het stadsdeel een congresmiddag over werken met gebruik van internet. Iedereen is welkom; u hoeft geen technische kennis of een bepaalde leeftijd te hebben. Maar het aantal plaatsen is beperkt, dus geef u snel op!

Onder de naam `Ambtenaar 2.0' onderzoeken ambtenaren in verschillende landen en gemeentes hoe het internet ons werk beter en makkelijker kan maken. In Amsterdam-Noord gaan we mee met die koplopers! Op dinsdagmiddag 23 maart gaan we samen met ondernemers, bewoners en uitvoeringsinstanties de mogelijkheden van Web 2.0 verkennen. Doet u ook mee?

Hoe mensen elkaar vinden, kennis en ideeën uitwisselen en samenwerken gebeurt steeds vaker via het internet. Maar welke gevolgen heeft dat voor de manier van werken van de gemeente? Wat kan er makkelijker en beter, dankzij internet? Help ons door te vertellen hoe u het graag zou willen zien.

Logo Ambtenaar 2.0

Programma

De middag begint om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur bent u welkom om een broodje te eten. Eerst vertellen we in een uur uit wat er wordt bedoeld met `Web 2.0'. Ook geven we voorbeelden van andere gemeenten, die goede dingen doen met de mogelijkheden van internet. Daarna kunt u meedenken over twee onderwerpen: de website van het stadsdeel en `burgerparticipatie'.

Aanmelding

Als u wilt deelnemen, stuur dan een e-mail naar: congres2.0@noord.amsterdam.nl. Vermeld uw naam en of u wilt meepraten over: 1. website of 2. burgerparticipatie. U ontvangt van ons bericht of u bent ingeloot.

Externe links

* Meer informatie over Ambtenaar 2.0