Deelgemeente Oud-West Amsterdam


Inrichting Cremerplein

Op 7 oktober 2009 informeerden wij u over het deelraadbesluit dat de bouw van de parkeergarage onder het Cremerplein niet door zou gaan. Bovendien meldden wij u toen dat de Deelraad het Dagelijks Bestuur had gevraagd om samen met de buurt zo spoedig mogelijk een plan op te stellen voor het opknappen van de speeltuin met behoud van het speeltuingebouw.

Het heeft enige tijd geduurd voordat u van ons hoorde. Enerzijds omdat de vorige projectopdracht moest worden afgerond, anderzijds omdat de nieuwe moest worden voorbereid. Onze excuses voor de late berichtgeving. Met deze brief nodigen wij u van harte uit voor een brainstormbijeenkomst.

23 maart: brainstormbijeenkomst

Wij willen nu graag een nieuwe start maken en stellen het op prijs als u met ons mee wilt denken over het opknappen van het speelplein. Wat vindt u van het plein en de omgeving op dit moment? Laat ons weten wat u wilt! Wij nodigen u daarom van harte uit op:

Datum: dinsdag 23 maart 2010
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Raadzaal, Kwakersstraat 3

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze brief, neem dan contact op met Liane Dambrink, projectassistent Cremerplein. U kunt haar bereiken via de Publieksservice telefoon 020 252 3511 of e-mail naar info@oudwest.amsterdam.nl