UMC St Radboud


Stand van zaken Rondje Heijendaal
16-03-2010

Vanaf dinsdag 23 maart beginnen de werkzaamheden aan het middengedeelte van de Philips van Leydenlaan. Dit is onderdeel van de reconstructie van `Rondje Heijendaal'. De werkzaamheden aan de Philips van Leydenlaan duren zes weken, dus tot en met dinsdag 30 maart.

Philips van Leydenlaan vanaf Kapittelweg

De hoofdingang, parkeergarage en gebouwen van het UMC St Radboud blijven bereikbaar vanaf de Kapittelweg. De parkeerplaats voor medewerkers aan de Philips van Leydenlaan is te benaderen en te verlaten via de Kapittelweg.

Philips van Leydenlaan vanaf Erasmuslaan

Bezoekers die naar de parkeerplaatsen tussen gebouw Tandheelkunde en ingang West gaan, kunnen de parkeerplaats aanrijden en uitrijden via het kruispunt met de Erasmuslaan.

Erasmuslaan

Het deel van de Erasmuslaan tussen de rotonde Heijendaalseweg tot aan het Mercatorpad is klaar. Dit betekent dat de Universiteitsbibliotheek weer bereikbaar is. Momenteel wordt er gewerkt aan het wegdeel tussen het Mercatorpad en de parkeerplaats bij het bestuursgebouw van de Radboud Universiteit. De Erasmuslaan blijft afgesloten voor doorgaand verkeer.

Meer informatie

De start en duur van de werkzaamheden kunnen wijzigen. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk daarom bij de actuele informatie voor bezoekers en patiënten.