Gemeente Zoetermeer

Wmo-raad Zoetermeer rondt zittingstermijn af

De laatste vergadering van de zittingstermijn van de Wmo-raad Zoetermeer wordt feestelijk afgerond op dinsdag 23 maart aanstaande. De vergadering start om 20.00 uur bij Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 in Zoetermeer. Wethouder Edo Haan staat namens het college van burgemeester en wethouders stil bij de advisering van de Wmo-raad over het gemeentelijk Wmo-beleid. Ook blikt hij vooruit op de taken van de nieuw te vormen Wmo-raad.

Daarnaast neemt de Wmo-raad afscheid van zijn voorzitter, de heer A.R.J.M. (Ton) van Huut. Hij heeft eerder aangegeven om privéredenen niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe periode van voorzitterschap. De Wmo-raad respecteert dat maar vindt het wel reuze jammer.

Op de agenda staan verder een notitie over de knelpunten die auditief gehandicapten ervaren in hun dagelijks leven in Zoetermeer en het overdrachtsdocument met adviespunten voor de volgende periode. De vergadering wordt afgesloten met een receptie.

De vergaderingen van de Wmo-raad zijn openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. De volledige agenda is te vinden op www.wmoraadzoetermeer.nl.

Wmo-raad Zoetermeer
De Wmo-raad is onafhankelijk en geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan het College van Burgemeester en Wethouders over het beleid en de voorzieningen van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De Wmo-raad bestaat uit Zoetermeerse burgers, die verschillende doelgroepen van de Wmo vertegenwoordigen. In de vergaderingen van de Wmo-raad bespreken de leden voorstellen van de gemeente. Daarnaast kunnen de leden ook zelf onderwerpen aandragen voor advies. Meer informatie over de Wmo-raad kunt u vinden op www.wmoraadzoetermeer.nl.

Installatie Wmo-raad 2007