Gemeente Helmond


Spooroverwegen gesloten

Medio maart tot medio april vinden er wegwerkzaamheden in Helmond plaats. Eind maart worden er drie gelijkvloerse spooroverwegen kort gesloten.

Vanwege de aard van de wegwerkzaamheden en het winterweer konden deze niet eerder plaatsvinden. Tevens zijn deze wegwerkzaamheden noodzakelijk ten behoeve van de komende grotere wegwerkzaamheden, zoals de N279 / Wolfsputterbaan, Engelseweg en Rochadeweg.

Sluiting gelijkvloerse spooroverwegen

Binnenkort worden de volgende spooroverwegen kort gesloten:

Spooroverwegen Churchilllaan en Verlengde Stationsstraat
* Wanneer: dinsdag 23 maart gesloten in verband met werkzaamheden op de Engelseweg en Rochadeweg. De spooroverwegen zijn gesloten van 9.00 - 16.00 uur, of korter of langer indien noodzakelijk.

* Voor wie: Ze zijn afgezet voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen onder begeleiding het spoor oversteken, mits de werkzaamheden het toelaten.

* Omleiding: Het verkeer wordt omgeleid via Kasteeltraverse - Lagedijk - Engelseweg.

Spooroverweg Hoofdstraat / Mierloseweg

* Wanneer: dinsdag 30 maart, vanwege de komende werkzaamheden op de Hoofdstraat van 22 t/m 26 maart. De spooroverweg is gesloten van 9.00 - 16.00 uur, of korter of langer indien noodzakelijk.
* Voor wie: De spooroverweg is afgezet voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen onder begeleiding het spoor oversteken, mits de werkzaamheden het toelaten.
* Omleiding: Het verkeer wordt omgeleid via Heeklaan - Kanaaldijk ZW
- Eikendreef - Europaweg of via Houtse Parallelweg
- Cortenbachstraat.