Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Man aangehouden na rijden zonder rijbewijs

Publicatiedatum: 23-3-2010 10:51:50

VELP- De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 23 maart een 24-jarige man uit Deventer aangehouden op de Schoolstraat. De man zou zonder rijbewijs in de auto hebben gereden.

De agenten wilden rond 01.00 uur de man controleren op de Westervoortsedijk in Arnhem waar hij met de auto langs de weg geparkeerd stond. De man zou hierop zijn weggereden waarna een achtervolging ontstond. In Velp op de Schoolstraat kon de auto van de Deventernaar klem worden gereden door twee politieauto's. De man probeerde nog te ontkomen maar kon aangehouden worden. Uit onderzoek bleek de man niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. (031769)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer aangehouden wegens mishandeling

Publicatiedatum: 23-3-2010 10:49:50

ARNHEM- De politie heeft maandagavond 22 maart een 25-jarige Arnhemmer aangehouden bij het winkelcentrum Drieslag. De man wordt ervan verdacht kort daarvoor een 60-jarige plaatsgenoot te hebben geslagen en geschopt. Waar de ruzie om ging is nog onbekend.

Een getuige meldde rond kwart voor elf het voorval bij de politie. Het slachtoffer bleek een wond in zijn gezicht te hebben. Deze zou zijn veroorzaakt door de Arnhemmer. Het slachtoffer gaf aan aangifte te willen doen tegen de man. Op dat moment meldde een andere getuige dat een man zich schuil zou houden tussen geparkeerde auto's op het Salvatorplein. Na een korte zoekactie kon de Arnhemmer aangehouden worden op het Salvatorplein. Hij verklaarde tijdens de aanhouding ook mishandeld te zijn. De man is meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.
(031765)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---