Gemeente Echt-Susteren


Nog geen energiesubsidie mogelijk voor inwoners gemeente Echt-Susteren

Vorig jaar heeft onze gemeente deelgenomen aan de subsidieregeling Limburgse Energiesubsidie (LES). Deze regeling liep van 1 september 2008 tot 1 oktober 2009. Vanwege het succes van deze regeling heeft de provincie een vervolgregeling opgesteld en de gemeenten gevraagd of zij hier weer aan deel willen nemen. De regeling start op 1 maart 2010, maar gemeenten kunnen er ook voor kiezen om pas per 1 oktober 2010 deel te nemen.

Â

Inwoners van gemeente Echt-Susteren komen op dit moment nog niet in aanmerking voor subsidie, aangezien de gemeentelijke besluitvorming over de deelname nog niet is afgerond. Aan de raad van juli 2010 zal worden voorgesteld om per 1 oktober 2010 deel te nemen aan de vervolgregeling. Zodra de raad een besluit hierover heeft genomen, zullen we dit kenbaar maken via publicaties in 't Waekblaad en op onze website.

Wij willen er wel vast op wijzen dat er op basis van de vervolgregeling geen subsidie gegeven zal worden voor maatregelen die al zijn uitgevoerd. Mocht u dus in aanmerking willen komen voor subsidie, adviseren wij u om te wachten totdat er meer duidelijkheid is over onze deelname.

Â

Voor meer informatie over de vervolgregeling, kunt u terecht op www.limburgseenergiesubsidie.nl.