Gemeente Midden Delftland


Getuigen gezocht van gewelddadige beroving

Op donderdagavond 18 maart omstreeks 20.55 uur is op de Tramkade in Den Hoorn een jongen van zijn fiets geslagen en onder bedreiging hebben meerdere daders zijn telefoon afhandig gemaakt.

De politie vraagt of er rondom dat tijdstip getuigen zijn geweest die iets gezien of gehoord hebben. Mogelijk hebben langsrijdende fietsers de daders al op een eerder tijdstip in de buurt gezien.

De politie is op zoek naar drie jongens in het zwart (of donker) gekleed met lange jassen tot over de knieën en met capuchons en bontkraag. Een van de jassen was van glimmende stof gemaakt. Eén van de jongens had een witte pet op. Herkent u de kleding of de personen die deze kleding op de bewuste donderdagavond droegen? Hebt u de jongens misschien eerder op de plek gezien waar de mishandeling heeft plaatsgevonden? Weet u wie het (zouden kunnen) zijn?

Â

Graag uw informatie naar de wijkagent van Den Hoorn of naar de recherche bureau Westland. U kunt dit telefonisch doen via 0900-8844 of via het e-mailadres van de wijkagent, dat te vinden is op de website van politie Haaglanden of van de gemeente Midden Delfland.