Politie Gelderland-Zuid

Verdachte steekincident in gevangenhouding

Groesbeek, 23-03-2010 o In het rechercheonderzoek naar een dodelijk steekincident zondag 7 maart voor een discotheek in Groesbeek is de 32-jarige verdachte donderdag verschenen voor de raadkamer van de rechtbank in Arnhem. De raadkamer heeft de gevangenhouding bevolen voor 90 dagen.

Bij het dodelijk steekincident zondagochtend rond 04.00 uur kwam een 22-jarige inwoner van Groesbeek om het leven. Zwaar gewond werd hij nog naar een ziekenhuis overgebracht, maar overleed daar later aan zijn verwondingen. De 32-jarige verdachte kon ter plekke worden aangehouden. De man wordt verdacht van moord cq doodslag.

Aanvullende getuigenoproep
Het onderzoek, waarin politie ondersteuning krijgt van de KMAR, richt zich momenteel vooral op de in beslag genomen camerabeelden van de discotheek. Het buurtonderzoek is afgerond en inmiddels zijn bijna alle getuigen gehoord.
Toch kan het zijn dat er nog getuigen zijn die wél over relevante informatie beschikken, maar nog niet met rechercheurs hebben gesproken. De politie doet daarom hierbij aan hen de oproep om alsnog contact op te nemen. Dit kan via het algemeen telefoonnummer van de politie 0900-8844. U wordt dan doorverbonden naar het onderzoeksteam bij de Districtsrecherche.
(08)

Laatst gewijzigd 23-03-2010 15:28 | © Regio Gelderland-Zuid |