Gemeente Grave

Arbeidsinspectie zeer tevreden over Milieustraat Haps Logo RMB

Vorig jaar is de milieustraat in Haps opnieuw ingericht en zijn extra maatregelen getroffen om de veiligheid voor medewerkers en bezoekers te optimaliseren. Na deze maatregelen heeft de arbeidsinspectie opnieuw een controle uitgevoerd en zij zijn zeer tevreden.

Â

Maatregelen

Op de milieustraat in Haps zijn de rijroutes aangepast waardoor de rijrichting van bestuurders overzichtelijk is en er zijn gebieden gecreëerd waar het verboden is voor voetgangers. Daarnaast wordt de milieustraat tijdelijk afgesloten als er met groot materiaal wordt gereden. Dat wordt tot een minimum beperkt, zodat de bezoeker daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. De arbeidsinspectie geeft aan dat door de genomen maatregelen de veiligheid op de milieustraat in Haps voor zowel medewerkers als bezoekers gewaarborgd is.

Â

Meer informatie
Op de website www.afval.rmb.nl onder het kopje Milieustraten vindt u het adres en de openingstijden van de milieustraat in Haps. Ook vindt u daar welke afvalsoorten u kunt aanbieden en wat de spelregels op de milieustraat zijn. Heeft u toch nog vragen? Bel dan met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485 â 338 352