Gemeente Utrecht

PERSBERICHT

11 maart 2010

Nieuwe gemeenteraad in gesprek met Overvecht

Een delegatie van de nieuwe gemeenteraad komt op 23 maart naar Overvecht. Zij willen deze avond vooral veel bewoners en ondernemers ontmoeten. Op deze manier willen zij horen en zien wat er speelt in de wijk en welke wensen er leven. De ontmoetingen vinden plaats in de twee Doe Mee-centra in de wijk. U bent van harte uitgenodigd om het bezoek bij te wonen.

Het bezoek start om 19.30 uur bij Doe Mee Centrum Einstein. Van hieruit vertrekken de raadsleden om 20.30 uur naar Doe Mee Centrum De Gagel.

Programma:
19.30 - 20.30 uur Doe Mee Centrum Einstein aan de Stroyenborchdreef 12. De gemeenteraad maakt kennis met dit unieke centrum door en voor bewoners. Hier laten de vrijwilligers van WijkTV zien hoe ze hun wekelijks tv-programma maken en maken de raadsleden kennis met het nieuwsplatform UCee-station. Doe Mee Centrum Einstein maakt deel uit van het wijkactieplan 'Doe Mee in Overvecht!'.

20.45 - 22.00 uur Doe Mee Centrum De Gagel aan de St. Maartendreef 1000 Dit centrum is op 21 januari jl. officieel geopend. Ook dit centrum maakt deel uit van het wijkactieplan. Hier maakt de gemeenteraad onder andere kennis met de wijkvoorlichters en zien en horen zij wat dit centrum voor de buurt betekent.

In beide Doe Mee Centra is er gelegenheid om met de gemeenteraadsleden te praten en vragen te stellen.