Femke Westbroek maakt overstap naar Het Expertise Centrum (HEC)

23/03/2010 08:00

Het Expertise Centrum

Den Haag- Op 1 maart 2010 is mevrouw ir. F.F. (Femke) Westbroek bij Het Expertise Centrum (HEC) in dienst getreden

Femke Westbroek (1964) heeft ruime ervaring opgedaan met opdrachten op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT en ook op het gebied van veranderingstrajecten en kwaliteitsmanagement binnen de (semi)overheid.

Westbroek is sterk in het aansturen van projecten binnen een complexe en zeer politieke omgeving. Als senior projectmanager heeft zij vele projecten geleid waar veelal een sterke ICT component in aanwezig was. Zij voerde opdrachten uit voor onder andere Gak Nederland, UWV, gemeente Amsterdam, ministerie van Financiën en ABN AMRO Bank. Een daarvan was het, in opdracht van de Secretaris Generaal van het ministerie van Financiën, begeleiden van een aanbesteding voor een auditmanagementsysteem voor de nieuw te vormen Rijksauditdienst. Diverse departementen als VWS, BKZ, OCW en VROM, waren daarbij betrokken. Ook heeft zij diverse projecten, betreffende pakketselectie en pakketimplementatie ter ondersteuning van de interne bedrijfsvoering begeleid.

Westbroek kwam in aanraking met ICT tijdens haar werkzaamheden voor het GAK. Zij was daar verantwoordelijk voor de inrichting van de werkprocessen van de beheerorganisatie binnen de afdeling automatisering. Aansluitend was Westbroek, vanuit Automatisering Sociale Zekerheid, vele jaren verantwoordelijk voor de kwaliteitsverbetering binnen de organisatie en de dienstverlening aan Gak Nederland. Zij stond aan de basis van de invoering van beheerstandaarden ITIL, ASL en BiSL. Zo heeft zij het normenkader opgesteld voor ASL certificering. Aansluitend heeft Westbroek de eigen organisatie begeleid bij het behalen van het eerste ASL certificaat in Nederland.

Femke Westbroek treedt toe tot de sectorgroep Bestuur van Het Expertise Centrum.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl