Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MAART 2010

MSI lanceert R5870/R5850 grafische kaarten met Twin Frozr II koeling Verdubbel de luchtafvoer voor betere koeling

MSI, de toonaangevende fabrikant van moederborden en grafische kaarten, lanceert vandaag nieuwe grafische kaarten R5870/R5850 GPU en Twin Frozr II koeling. Deze grafische kaarten zijn voorzien van twee koelers met een 8cm PWM en twee 8mm SuperPipes voor verbeterde koeling en geluidshinder. Naast de verbeterde koeling zijn de kaarten uitgerust met de Military Class componenten en ondersteunt het de nieuwste technologieën zoals ATI Stream, Eyefinity, OpenCL en DX11. De R5870 Twin Frozr II en R5850 Twin Frozr II zijn ideaal voor de consumenten die waarde hechten aan zowel de grafische prestaties als stilte.

Twin Frozr II: twee 8cm PWM koelers
Vergeleken met gewone grafische kaarten heeft de nieuwe MSI R5870/R5850 Twin Frozr II maar liefst twee 8cm PWM koelers voor verbeterde warmteafvoer. Ook kan de geproduceerde warmte sneller worden afgevoerd, terwijl de geluidshinder direct verminderd wordt. Bovendien zijn de Twin Frozr II grafische kaarten voorzien van dubbele 8mm SuperPipes om de warmteafvoer te versnellen wat de stabiliteit van het systeem verbetert. Hiermee blijft de temperatuur tot wel 12°C koeler dan bij referentie kaarten op de markt! Militairy Class Componenten voor verhoogde levensduur en stabiliteit Naast het unieke koelsysteem is de MSI R5870/R5850 Twin Frozr II voorzien van Military Class componenten van zeer hoge kwaliteit, inclusief de Hi-C Caps, die een 8 keer langere levensduur bieden ten opzichte van solid state condensatoren. Ook wordt het geluidsniveau effectief verminderd tijdens het overklokken of onder hoge belasting. De Solid State Chokes en de Solid CAPs verminderen de kans op crashes als gevolg van oververhitting van de hardware bij hoge belasting.

Exclusieve Afterburner Overclocking Software
De MSI R5870/R5850 Twin Frozr II ondersteunt ook MSI's exclusieve Afterburner Overclock software, die speciaal is ontworpen voor de Power Users. Het ondersteunt mogelijkheden voor overvoltage van de GPU en kent superieure overklokmogelijkheden waardoor overklokkers een veel positievere gebruikservaring zullen hebben. Met de geavanceerde fan speed control kan de snelheid van de koelers real-time worden aangepast om de warmteafvoer en geluidsniveau zelf te regelen.

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.