Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 23 maart 2010

Makelaarvindtjou.nl: de makelaarswereld op z'n kop!

Wie op zoek is naar een makelaar en de keuze wil hebben uit meerdere offertes, kan vanaf vandaag terecht op de website www.makelaarvindtjou.nl. Makelaarvindtjou.nl gaat veel verder dan de bestaande vergelijkingssites voor makelaars. De site brengt vraag en aanbod bij elkaar.

De nieuwe website www.makelaarvindtjou.nl is dé oplossing voor consumenten en makelaars. Makelaarvindtjou.nl is snel en doeltreffend. Wie een makelaar zoekt, hoeft niet meer langs verschillende makelaars te gaan, maar kan eenvoudigweg online een opdracht plaatsen en wachten tot de makelaar naar hem toe komt. De makelaar op zijn beurt kan de consument zelf benaderen en hoeft niet af te wachten tot hij wordt gevonden. Makelaarvindtjou.nl is toegankelijk en transparant. Het biedt de consument de gelegenheid snel advies op maat te krijgen

De uitgebrachte offertes zijn slechts zichtbaar voor de consument die de opdracht heeft geplaatst. Hierdoor wordt voorkomen dat er sprake is van een omgekeerde veiling. 'Dat past niet in deze branche. Doordat wel het aantal uitgebrachte offertes zichtbaar is, worden de offertes vanzelf scherp geprijsd ', licht Terence Jacometti van makelaarvindtjou.nl toe.

De winst voor de consument is vooral de snelheid en transparantie die de site levert. Zonder de makelaars te bezoeken kun je kiezen uit meerdere offertes op maat. Voor makelaars geldt dat de consumenten die hen hebben verkozen serieus interesse hebben. Hierdoor worden kennismakingsgesprekken zeldzamer en veel doeltreffender. 'Natuurlijk is een persoonlijke klik belangrijk, de kans hierop wordt echter aanzienlijk vergroot doordat partijen al een duidelijke indruk hebben gekregen van elkaar'.

Door de verschillende soorten makelaars toe te laten op makelaarvindtjou.nl, valt er voor de consument daadwerkelijk iets te kiezen en komen er de meest uiteenlopende offertes voorbij. Meer informatie is te vinden op www.makelaarvindtjou.nl

Website: www.makelaarvindtjou.nl