Ingezonden persbericht


Twinfield lanceert maatschappelijk bedrijfsblog over boekhouden en ondernemen

Hoevelaken, 23 maart 2010 -Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties lanceert vandaag officieel hun nieuwe blog: Vooruitstrevend Denken. Experts van binnen en buiten de organisatie zullen op regelmatige basis schrijven over thema's die betrekking hebben op succesvol ondernemen en boekhouden in de nieuwe interneteconomie en realiteit van vandaag. Daarnaast worden via het nieuwe blog diverse gratis tips & trucs aangereikt die bezoekers kunnen helpen bij het effectief inzetten van allerlei online business tools.

"In het huidige 2.0 tijdperk worden onderwerpen zoals online boekhouden en het effectief inzetten van online marketingtools steeds belangrijker voor zowel de ondernemer als de accountant", zegt Mark Appel, marketingmanager bij Twinfield. "Twinfield - zelf voorloper op het gebied van online ondernemen - wil daarom ondernemers en accountants voorzien van informatie en advies over allerlei onderwerpen die gerelateerd zijn aan succesvol ondernemen in het 2.0 tijdperk", aldus Appel.

Bezoek vandaag nog het nieuwe weblog van Twinfield op www.blog.twinfield.nl.

Abonneer je op de RSS newsfeed van Twinfield, of volg Twinfield via twitter: @Twinfield om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.


Noot voor redacties

Voor meer informatie en beeldmateriaal (

Ingezonden persbericht