Mijnkortingscode.nl brengt kortingshoppers bij elkaar


AMSTERDAM, 20100323 -- MijnKortingscode.nl is een nieuwe website die verder gaat dan andere kortingwebsites. Via www.mijnkortingscode.nl kunnen bezoekers kortingscodes en kortingen vinden en delen met elkaar. Daarnaast kunnen webwinkels hun profiel gratis toevoegen en kortingsacties communiceren met bezoekers van de website. Consumenten kunnen zo gratis en zonder verdere verplichtingen online voordeel krijgen bij meer dan 1000 webwinkels. Zo kan bespaard worden bij webwinkels als Bol.com, Center Parcs, H&M en Dell, waarbij de korting kan oplopen tot meer dan 100 euro.

Anders dan andere kortingsites

De bezoekers van Mijnkortingscode.nl kunnen naast het zoeken naar kortingen ook eenvoudig eigen gevonden kortingscodes en kortingen met andere gebruikers van de site delen. Na goedkeuring kunnen alle gebruikers veilig gebruik maken van deze kortingen en kortingscodes.

Gratis exposure voor webwinkels

Voor bedrijven is het mogelijk om kosteloos een webwinkel op de website te plaatsen inclusief bijbehorende kortingscodes en andere speciale acties. Dit zorgt voor extra verkopen voor de webwinkel en levert extra exposure op. Verder heeft de bezoeker hierdoor een aanzienlijk grotere keuze aan webwinkels en kortingen.

Meest complete aanbod

De site is hard op weg om de grootste en meest relevante website te worden op het gebied van kortingen. Al meer dan 1000 koopjesjagers vinden dagelijks hun weg naar Mijnkortingscode.nl. Doordat zowel webwinkels als bezoekers eigen kortingen kunnen aanmelden, ontstaat het meest complete en actuele aanbod van kortingscodes, kortingen en aanbiedingen in Nederland.

Mijnkortingscode.nl