Britse dochteronderneming van bedrijf ondersteunt groei in vraag naar InfiniBand- en Ethernetproducten in Europa

Britse dochteronderneming van bedrijf ondersteunt groei in vraag naar InfiniBand- en Ethernetproducten in Europa

SUNNYVALE, Californië (VS) & YOKNEAM, Israël--(BUSINESS WIRE)-- 20100323 --

Mellanox® Technologies, Ltd. (NASDAQ:MLNX) (TASE:MLNX), een toonaangevend leverancier van hoogpresterende eind-tot-eind connectiviteitsoplossingen voor servers en opslagsystemen van datacentra, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een dochteronderneming heeft geopend in het Verenigd Koninkrijk, genaamd Mellanox Technologies UK Limited, en dat het bedrijf het aantal verkoop- en technische medewerkers in Europa heeft uitgebreid. Deze stappen volgen op de aanhoudende groei in vraag naar de eind-tot-eind connectiviteitsproducten en geavanceerde technologie van het bedrijf van toonaangevende Europese supercomputing-centra, aanbieders van cloud computing en grote bedrijven.

“In heel Europa maken organisaties gebruik van nieuwe applicaties en systemen waarvoor schaalbare en efficiënte connectiviteitsproducten met groot prestatievermogen nodig zijn”, aldus Eyal Waldman, voorzitter, president en CEO van Mellanox Technologies. “Door onze aanwezigheid in de regio te vergroten, maakt Mellanox onze superieure technische en verkoopondersteuning beschikbaar voor deze organisaties. Zo kunnen we deze organisaties bijstaan in het bereiken van hun doelen wat betreft prestatie en rendement op investering (ROI) met ons uitgebreid assortiment eind-tot-eind InfiniBand-connectiviteitsproducten en Ethernet-adapters.”

Het bedrijf heeft gemerkt dat haar technologie steeds meer wordt gebruikt in Europa als gevolg van de groeiende interesse in haar producten voor Petaflop computing, opslag en datacenterapplicaties, zoals virtualisatie en cloud computing. Met de ConnectX®-2 lijn I/O-adapterproducten van Mellanox, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, wordt het prestatiepotentieel van deze applicaties uitgebreid. De geavanceerde functies 40Gb/s InfiniBand, 10 en 40 Gigabit Ethernet, en Fibre Channel over Ethernet (FCoE) of Fibre Channel over InfiniBand (FCoIB) in ConnectX-2 verbeteren de productiviteit en de flexibiliteit van de service van datacentra, beperken het stroomverbruik en de kosten en leveren de beste ROI en waarde voor interconnect-connectiviteitsoplossingen. Met haar hoogpresterende IS5000-lijn van 36 tot 648-port InfiniBand schakelsystemen, BridgeX® gateway-systemen, uitgebreide FabricIT™ schakelmanagementsoftware en kabels voorziet Mellanox haar Europese en wereldwijde klanten van de rijkste, meest geavanceerde en best presterende eind-tot-eind netwerkoplossingen voor ’s werelds meest veeleisende applicaties.

Over Mellanox

Mellanox Technologies is een toonaangevend leverancier van eind-tot-eind connectiviteitsoplossingen voor servers en opslag die de prestatie van datacentra maximaliseren. De producten van Mellanox leveren een marktleidende bandbreedte, prestatie, schaalbaarheid, stroombesparing en kosteneffectiviteit en brengen tegelijkertijd meerdere legacy network-technologieën samen in één oplossing die klaar is voor de toekomst. Mellanox, de beste wat betreft prestatie en schaalbaarheid, is de keus van datacentra op de Fortune 500-lijst en ’s werelds meest krachtige supercomputers. Mellanox Technologies, dat is opgericht in 1999, is gevestigd in Sunnyvale, Californië (VS) en in Yokneam, Israël. Kijk voor meer informatie over Mellanox op: www.mellanox.com.

Mellanox, BridgeX, ConnectX, InfiniBlast, InfiniBridge, InfiniHost, InfiniRISC, InfiniScale, InfiniPCI en Virtual Protocol Interconnect zijn geregistreerde handelsmerken van Mellanox Technologies, Ltd. CORE-Direct, FabricIT en PhyX zijn handelsmerken van Mellanox Technologies, Ltd. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Mellanox Technologies
Brian Sparks, 408-970-3400

media@mellanox.com

Ticker_symbol NASDAQ:MLNX
Ticker_symbol TASE:MLNX
ISIN IL0011017329