Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DANCING IN THE STREETS: HET BESTE VAN 50 JAAR MOTOWN

Het wereldberoemde platenlabel Motown viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Het nieuwe Luxor Theater presenteert daarom met SOLD OUT Touring Dancing in the Streets: een swingende West End show met een stortvloed aan hits van Motown artiesten als The Four Tops, Marvin Gaye, Gladys Knight and the Pips, Lionel Ritchie, Stevie Wonder, Diana Ross en The Supremes.

Dancing in the Streets stond drie jaar lang voor uitverkochte zalen op het Londense West End en tourt momenteel door Engeland. Als onderdeel van de tournee komt deze grootschalige productie nu van dinsdag 23 tot en met zondag 28 maart 2010 een week exclusief naar Rotterdam.

Dancing in the Streets is een voorstelling vol van de energie, opwinding en emotie van het Detroitse Motown waarin alle hits van de supersterren uit het soulverleden tot leven komen. Het platenlabel Motown was vanaf de jaren '60 van de vorige eeuw baanbrekend over de hele wereld en verantwoordelijk voor het voortbrengen van een aantal van de meest invloedrijke hits van de 20e eeuw.

Een live band van 8 muzikanten en 14 zangers/dansers brengen de energie, stijl en muziek terug van de sterren uit de Motown stal. Stilzitten is onmogelijk bij hits als I heard it Through The Grapevine, Baby Love, My Girl, Signed Sealed Delivered I'm Yours, Reach Out I'll Be There en You Can't Hurry Love.

Dancing in the streets is geproduceerd door het Londense theaterbedrijf Flying Music, dat ook Thriller Live maakte.

Speellijst
Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
Di 23 maart t/m zaterdag 27 maart (20.00 uur)
Zondag 28 maart (16.00 uur) première di 23 maart (20.00 uur)

Kaartverkoop & informatie
www.luxortheater.nl - kassa 010 484 33 33 (elke dag van 12.00 - 18.00 uur) r) Prijs: van ¤ 10 tot ¤ 45

Noot voor de redactie,