Ingezonden persbericht


-----------------------

P E R S B E R I C H T

Dokkum, 19 januari 2010

ONDERNEMERSPLEIN NOORDOOST FRYSLAN OP BEDRIJVEN CONTACTDAGEN BIJNA VOL

Het ondernemersplein van Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel is bijna uitverkocht. Van de ruim 100 standunits zijn er nog een beperkt aantal beschikbaar. Tijdens de Bedrijven Contactdagen op 23 en 24 maart 2010 in het WTC Expo te Leeuwarden, heeft Noordoost Fryslân het grootste ondernemersplein.

Ondernemers en de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. hebben op in 2008 de handen ineen geslagen en besloten om samen naar de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden te gaan. Nu haakt de gemeente Tytsjerksteradiel ook aan bij het plein van Noordoost Fryslân. Afgelopen november en december meldden veel ondernemers zich aan voor een stand zodat het gezamenlijke plein snel volstroomde. Er is nu nog ruimte voor slechts enkele bedrijven. Alle deelnemers wijzen op de meerwaarde van het ondernemersplein. Het heeft een herkenbaar gezicht, een gezamenlijke uitstraling, bevindt zich op een prima locatie op de beurs en geeft een goede gelegenheid om in een juiste sfeer te netwerken.

Ondernemers die zich nog aan willen sluiten bij het grootste ondernemersplein van de beurs kunnen contact opnemen met mevrouw Mila Martins van de gemeente Achtkarspelen via telefoonnummer: (0511) 54 82 03. Op dinsdagavond 26 januari is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst voor alle deelnemers en belangstellenden in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7, 9251 GH in Burgum.

Fotobijschrift:
Illustratie van het ondernemersplein Noordoost Fryslân van vorig jaar.

EINDE PERSBERICHT