Gemeente Best

Iets doen met uw ideeën in buitengebied?

12-02-2010

Op dinsdagavond 23 maart a.s. start weer een leergang over uw ideeën in het buitengebied. In vijf avonden wordt met u meegedacht hoe u uw idee concreet kunt maken.

De gemeenten in Het Groene Woud en De Meierij werken met de provincie aan de toekomst van het platteland: voor agrariërs, bewoners, dorpen. Niet alleen de agrariërs, maar alle grondeigenaren en gebruikers houden het gebied `levend en groen'.

Hebt u een idee over bijvoorbeeld een theetuin, nieuwe recreatie, maatschappelijk ondernemen, of leefbaarheid in dorpen? Dan kunt u in deze leergang hulp krijgen om uw idee concreet te maken. Voorwaarde is wel dat u zelf aan de slag wilt.

Hoe werkt het?
De leergang is een serie van vijf avonden (ongeveer twee- à driewekelijks) met huiswerk waarin u zelf uw idee tot een plan uitwerkt. U leert de weg in regels en u leert uw idee `handen en voeten' te geven. De leergang wordt gegeven door een onafhankelijke deskundige, de streekmanager van het streekhuis.

Informatie of aanmelden?
Aanmelding of vrijblijvende informatie kunt u verkrijgen bij H. Wieringa, streekmanager, via e-mail: hwieringa@landco.nl. Aan de leergang zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u informatie over de locatie van de leergang, ergens in De Meierij.

Contactgegevens Streekhuis
Streekhuis Het Groene Woud en De Meierij
P/a Keefheuvel 1a
5298 AH Liempde
www.hetgroenewoud.com

Het Groene Woud omvat de gemeenten: Tilburg, Sint-Oedenrode, Heusden, Vught, Son en Breugel, Best, Haaren, Oisterwijk, Boxtel, Loon op Zand, Dongen, Oirschot, Schijndel, Sint-Michielsgestel.


---