Gemeente Achtkarspelen



-----------------------

P E R S B E R I C H T

Noordoost Fryslân, 15 maart 2010

ONDERNEMERSPLEIN NOORDOOST FRYSLAN IS ER KLAAR VOOR

Na maanden van plannen en voorbereiden is het 23 en 24 maart dan eindelijk zover: de Bedrijven Contactdagen in Leeuwarden barsten los. Het Ondernemersplein Noordoost Fryslân is er klaar voor. In de laatste weken is er hard gewerkt aan de aankleding van het grootste plein van de beurs en het invullen van de laatste stands. Alles en iedereen zit prima op schema. 'It kin heve!', aldus de organisatoren.

Alie Pilat is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de aankleding van het natuurlijke Noordoost Friese Ondernemersplein. Ondertussen zijn de laatste vrije stands ingevuld. Door fotograaf Jaap de Boer en LauwersDesign is hard gewerkt aan een deelnemersmagazine, dat inmiddels bij alle deelnemers bezorgd is.

Op 23 maart a.s. wordt het Ondernemersplein Noordoost Fryslân in de Friezenhal om 9.00 uur geopend met een ondernemersontbijt voor alle deelnemers, gevolgd door een openingshandeling door de vijf burgemeesters van Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel.

EINDE PERSBERICHT




Gemeente Achtkarspelen