Ten Cate NV

Ing. R. van Gelder wordt voorgedragen als nieuw lid raad van commissarissen Koninklijke Ten Cate nv

23 maart 2010

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op donderdag 8 april 2010 in Almelo zal de heer Ing. R. van Gelder BA door de raad van commissarissen van Koninklijke Ten Cate nv aan de vergadering van aandeelhouders worden voorgedragen ter benoeming tot lid van de raad van commissarissen.

De heer Van Gelder (civiel ingenieur, 64 jaar, Nederlandse nationaliteit) is voormalig Chief Executive Officer van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (1993-2006) en thans Chief Executive Officer van Heijmans N.V. (tot mei 2010). Hij is lid van de raad van commissarissen bij SBM Offshore N.V. en Holcim Western Europe Ltd. en bestuurslid van de Vereniging Effecten Uitgevende Ondernemingen.

De raad van commissarissen is van mening dat, gelet op de profielschets voor de leden van de raad, de kennis en ervaring van de heer Van Gelder complementair is aan die van de overige leden. Met name op het gebied van internationale engineering- en contractingprojecten zal de heer Van Gelder van grote waarde zijn voor Koninklijke Ten Cate nv.

Herbenoeming
Voorts zal tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op donderdag 8 april 2010 in Almelo de heer Drs P.P.A.I. Deiters door de raad van commissarissen van Koninklijke Ten Cate nv aan de vergadering van aandeelhouders worden voorgedragen ter herbenoeming voor een vierde termijn van vier jaar tot lid van de raad van commissarissen. De bijdrage van de heer Deiters is onverminderd van grote waarde voor Koninklijke Ten Cate nv.

Koninklijke Ten Cate nv
Almelo, dinsdag 23 maart 2010

Voor meer informatie: