Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Punch Graphix neemt kennis van niet-bindend aanbod van NPM Capital tot aankoop van het door Punch International gehouden aandelenbelang in Punch Graphix

Eede, Nederland ­ 23 maart 2010 ­ Punch Graphix N.V. ("Punch Graphix") deelt mee dat het kennis heeft genomen dat NPM Capital N.V. ("NPM") een niet-bindend aanbod heeft gedaan aan Punch International N.V. ("Punch International") tot aankoop door NPM van alle door Punch International gehouden aandelen in het kapitaal van Punch Graphix. Het aandelenbelang van Punch International vertegenwoordigt thans 66,37% van het geplaatste kapitaal van Punch Graphix, waardoor de verwerving daarvan door NPM, indien en zodra die zou plaatsvinden, tot gevolg zal hebben dat NPM een verplicht bod zal moeten uitbrengen op de overige aandelen in het kapitaal van Punch Graphix.

De raad van commissarissen van Punch Graphix zal de informatie die zij in dit verband van NPM en Punch International heeft verkregen en zal verkrijgen, bestuderen en evalueren, en zal advies inwinnen van haar juridische en financiële adviseurs. Zodra de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, zullen nadere mededelingen worden gedaan.

Dit is een openbare mededeling ingevolge artikel 5:25i van de Wet op het financieel toezicht.