Ingezonden persbericht


Diemen, 23 maart 2010

De smaak van reizen feestelijk gelanceerd in Supperclub

NIEUWSBERICHT - Het National Geographic-boek De smaak van reizen: 500 culinaire ontdekkingen is maandag 22 maart feestelijk gelanceerd. In een volle supperclub in Amsterdam presenteerde topkok Alain Caron, die ook het voorwoord schreef, het eerste exemplaar. De top van de Nederlandse gastronomie was aanwezig en serveerde exquise lekkernijen om het thema van het boek te onderstrepen.

De aanwezigen konden genieten van het gezelschap en de exclusieve hapjes van onder anderen Ron Blaauw, Jannis Brevet, Lucas Rive, Sergio Herman en Jonnie en Thérèse Boer. Daarnaast waren diverse delicatessenzaken bij de lancering van De smaak van reizen. Versvishandel Jan van As bijvoorbeeld trakteerde op oesters en haring, Patisserie Holtkamp op de fameuze 'garnalencroquetten' en kaasmakerij Wolverlei op geitenkaashapjes. Passende wijnen werden geserveerd door Bacchantes Wijnimport.

"Het boek is niet alleen een ode aan de internationale gastronomie, maar ook een romantische reis vol verrassingen over de buitengewone wereld van eten," zegt Caron over De Smaak van reizen. In ruim driehonderd pagina's en negen hoofdstukken reist de lezer in het nieuwste boek van National Geographic de wereld rond. Op elke pagina wordt één specialiteit of plek uitgelicht, voorzien van bondige informatie en geïllustreerd met sprekende fullcolourfoto's. Bij elke bestemming staan praktische reistips en nuttige websites.

Specificaties:
De smaak van reizen: 500 culinaire ontdekkingen
ISBN: 9789089270498 / NUR: 500 / gebonden
Formaat: 24 x 31 cm / 366 pagina's
Prijs: ¤ 34,95