Ingezonden persbericht

NIEUWSBERICHT

InterNLnet viert 15-jarig bestaan

Nijmegen, 24 maart 2010 - InterNLnet bestaat vijftien jaar en is daarmee een van de oudste internet service providers in Nederland. In de afgelopen jaren is InterNLnet uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige internetdiensten biedt aan de particuliere en zakelijke markt.

InterNLnet is opgericht in de beginjaren van de internethype. Het bedrijf ontstond in 1995 als een initiatief vanuit de Universiteit Nijmegen. Door de jaren heen heeft InterNLnet een breed productaanbod ontwikkeld op het gebied van internet, telefonie, hosting en e-mail. InterNLnet levert betrouwbare ADSL-toegang voor consumenten en thuiswerkers en professionele maatwerkoplossingen voor bedrijven en non-profit organisatie. Sinds 2001 brengt InterNLnet al zijn diensten volledig onder eigen naam op de Nederlandse markt.

De vijftien jaar ervaring en de focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie resulteert in een hoge loyaliteit van de InterNLnet klanten. Zowel de zakelijke als de particuliere klanten zijn zeer te spreken over de producten en dienstverlening van InterNLnet. Klanten zijn met name tevreden over de persoonlijke service die ze van de service provider krijgen. InterNLnet heeft veel technische kennis in huis en medewerkers die met de klant meedenken en die net een stapje extra doen voor hun klanten. Zo heeft het bedrijf zich staande weten te houden in de overvolle breedbandmarkt.
InterNLnet viert zijn derde lustrum gedurende de komende periode met zijn medewerkers, klanten en partners.

Over InterNLnet
InterNLnet, opgericht in 1995, is een landelijk opererende internet service provider (ISP) met een breed portfolio full-service diensten op het gebied van internet, telefonie, e-mail en hosting, voor de consumentenmarkt en SOHO. Als technisch en servicegeoriënteerde ISP legt InterNLnet de focus op ontwikkeling, inrichting en het beheer van geavanceerde internetdiensten van hoge kwaliteit. InterNLnet is gevestigd in Nijmegen en onderdeel van BBned/Telecom Italia. Voor meer informatie over InterNLnet, zie www.InterNL.net



Ingezonden persbericht