Ingezonden persbericht

Persbericht

24 maart 2010

Optimizers introduceert een noviteit op Exact Synergy Enterprise en Exact e-Synergy:
iSynergy, de Synergy iPhone applicatie

Exact Partner en Exact Synergy specialisten Optimizers ontwikkelden een ERP app voor de iPhone en iPod Touch, waarbij de zakelijke gebruiker van Exact Synergy de kernfuncties van dit online ERP mobiel in handen krijgen.

De iPhone gebruiker heeft volledige toegang tot relaties, workflows en agendabeheer binnen de eigen Exact Synergy omgeving. De applicatie is nu gratis uit te proberen via de iTunes Store van Apple. U heeft de mogelijkheid de applicatie met volledige functionaliteit uit te testen in een demonstratie omgeving.

De applicatie wordt beschouwd als een oplossing voor het niet in hand bereik hebben van een computer. De gegevens die u via Exact Synergy kunt opvragen, staan door de applicatie nu ook op uw iPhone.

De iSynergy iPhone app is geschikt voor een iPhone 3GS, iPhone 3G en iPod Touch, werkend vanaf versie 3.0 van het iPhone OS.

Om deze applicatie op uw eigen Synergy omgeving aan te sluiten is een plugin aan de serverkant vereist. Aanvullende informatie is te vinden op onze website www.optimizers.nl.