Politie Zeeland
W-494-2010 Katten mogelijk vergiftigd, Vlissingen
In de omgeving van De Kempenaerstraat zijn woensdagmorgen twee dode katten aangetroffen. De katten waren mogelijk vergiftigd.
Onduidelijk is of er opzet in het spel is. Katteneigenaren worden verzocht hun dieren goed in de gaten te houden. Door twee eigenaren is inmiddels bij de politie aangifte gedaan van vergiftiging van hun kat.

Z-495-2010 Voorlopig persbericht aanrijding Terneuzen
Woensdagmiddag rond 15.45 uur vond er op de Guido Gezellestraat in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor.
Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Guido Gezellestraat, komende uit de richting van Axel.
Op de linker rijstrook kwam hij, net na de kruising met de Vlietstraat, door nog onbekende oorzaak in aanrijding met de 62-jarige motorrijder uit Sas van Gent. Hij reed tevens over de linker rijstrook dezelfde richting op.
De motorrijder is met (zover nu bekend) een zware hersenschudding, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
De bestuurder van de personenauto is aangehouden; zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-496-2010 Rijden onder invloed, Kapelle
Woensdagmiddag rond 15.30 uur is het rijbewijs van een 47-jarige automobiliste uit Goes ingevorderd wegens rijden onder invloed.
Even voor 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er een auto over de Spaanweg in Kapelle reed waarvan twee banden lek waren.
De auto is uiteindelijk door de agenten aangetroffen bij de woning van de vrouw. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. Hier bleek uit ademanalyse dat de vrouw ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

W-497-2010 Diefstal uit school, Middelburg
Tussen dinsdagmiddag 17.30 uur en woensdag 04.00 uur is er ingebroken in een schoolgebouw aan de Hooge Meestraat in Middelburg.
Uit het pand is computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.