Ingezonden persbericht

Computerwacht

Business Center Rijnstreek feestelijk geopend!

Alphen aan den Rijn, 24 maart 2010

Vrijdag 19 maart jl. vond de feestelijke opening plaats van Business Center Rijnstreek aan de Distributieweg 25 te Alphen aan den Rijn. Middels het hijsen van de Business Center Rijnstreek vlaggen door de heer Wim de Gelder, Burgemeester van Alphen aan den Rijn, en de heer Eric Carree, algemeen Directeur van De Computerwacht / Business Center Rijnsteek, werd het Business Center officieel geopend.

De Computerwacht en KPN maakten van de gelegenheid gebruik om een donatie te overhandigen aan Slachtofferhulp Alphen aan den Rijn om de band met Alphen aan den Rijn te onderstrepen en het goede werk van Slachtofferhulp te ondersteunen. De cheque werd overhandigd door Burgemeester Wim de Gelder aan de heer Jaap Smit, Algemeen Directeur van Slachtofferhulp Nederland.

Nadat de heer Toine Klok, directeur van KPN Business Partner Organisatie, een champagnetoast uitbracht op de samenwerking was de druk bezochte opening voor velen een mooie gelegenheid om te netwerken onder de aanwezigen.

Totaaloplossing
Het Business Center Rijnstreek is onderdeel van De Computerwacht BV en biedt ondernemers een totaaloplossing op het gebied van ICT en Telecommunicatie. Het assortiment omvat alle producten van KPN, zoals mobiele telefonie, mobiel internet, Voice over IP, glasvezel ( zakelijk glas van KPN), DSL-lijnen en traditioneel ISDN. Maar in het Business Center Rijnstreek kan men ook terecht voor een server met bijbehorende computers, laptops of een kopieerapparaat. De Computerwacht verleent de service, verzorgt de installatie en het onderhoud van de netwerkomgeving van de klant.

Contactgegevens
Business Center Rijnstreek is vanaf 22 maart 2010 geopend op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur. Adres: Distributieweg 25, 2404 CM Alphen aan den Rijn, Telefoon: 0172-235810 0172-235810
E-mail: businesscenter@computerwacht.nl
----------------------------------------------------Einde Persbericht-------------------------------------------------------