Vereniging FME-CWM


---

Handelsmissie

Handelsmissie voor milieutechnologie naar Vancouver

Datum: 24 maart t/m 1 april 2010
Locatie: Vancouver, Canada (Toronto optioneel)

Handelsmissie milieutechnologie naar Vancouver

In opdracht van de EVD organiseert VLM, samen met NWP, een handelsmissie milieutechnologie naar Vancouver, Canada. De missie, die plaatsheeft van 24 tot en met 26 maart 2010, wordt gecombineerd met een deelname aan de milieubeurs Globe in Vancouver. Dit is de milieubeurs voor West-Canada, maar ook voor delen van de VS.

In Canada is veel vraag naar milieutechnologie, zowel voor Water, Afval, Lucht als Duurzame Energie en Energie-efficiëncy. Op het programma staan individuele matchmaking, beursdeelname, een seminar en netwerkreceptie en een bedrijfs-/projectbezoek.

Deelname aan post-Globe

Tevens kunt u deelnemen aan post-Globe in Toronto op 28 en 29 maart. Deze activiteit staat los van de beursdeelname in vancouver. Nederland is focusland tijdens post-Globe. Dat betekent dat er extra aandacht aan de Nederlandse deelnemers wordt geschonken. Het Consulaat Generaal te Toronto sponsort de netwerkreceptie, circa tweehonderd personen worden verwacht.

Aanmelden en kosten

Aanmelden is mogelijk tot 30 januari 2010 en kan via www.evd.nl/cpa/canadamilieutech. De kosten voor deelname bedragen EUR 500,- (excl. btw) per deelnemend bedrijf. Bijkomende kosten zoals reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

De deelnemersvoorwaarden vindt u op www.vlm.fme.nl

VLM, Trudi van Spankeren, T 06 - 575 77 008, E
trudivanspankeren@globalmatching.nl
NWP, Saskia Borst, T 070 - 3043700

____________________ ____________________ ____________________