Persberichten


'Hou de bouw fit' hoofdthema Bouwbeurs Noord-Nederland

Publicatiedatum: 18-12-2009

Persbericht
Utrecht, 21 december 2009

De Bouwbeurs Noord-Nederland, met als hoofdthema 'Hou de bouw fit!', is het regionale vakevenement voor de gehele bouwkolom. Het is de eerste keer dat de beurs georganiseerd wordt door VNU Exhibitions Europe, tevens organisator van de Internationale BouwBeurs. Met inspirerende noviteiten en vele activiteiten is de Bouwbeurs Noord-Nederland het ontmoetingspunt van beslissers in de bouwsector. De beurs vindt plaats van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 maart 2010 in de TT Hall in Assen.
Vooral op dit moment is in de bouw behoefte aan slimme producten en materialen, kostenbesparend bouwen en klimaatverantwoorde toepassingen. De Bouwbeurs Noord-Nederland biedt nieuwe kansen. De bezoekers kunnen contacten leggen en volop zaken doen in een topambiance. "De nummer 1 voorwaarde voor zaken doen is beschikken over de juiste informatie, en dat bieden we op de beurs," meldt Project Manager Martijn Carlier. "Professionals in de bouw, of het nu aannemers zijn of directies van bouwbedrijven, zzp'ers, uitvoerders of architecten, iedereen heeft weinig tijd, maar moet wel belangrijke beslissingen nemen. Daarop geeft onze beurs in Assen het antwoord".

Data en openingstijden
Woensdag 24 tot en met vrijdag 26 maart 2010 van 12.00 - 21.00 uur

Locatie
TT Hal Assen

Informatie
www.bouwbeursnoord.nl

Entree
Gratis via uitnodigingskaart van een exposant of gratis via voorregistratie op www.bouwbeursnoord.nl.

Bouwbeurs Zuid-Nederland
Naast de Bouwbeurs Noord-Nederland is er ook de Bouwbeurs Zuid-Nederland. Deze vindt plaats van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 maart 2010 in Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Meer informatie over deze beurs: www.bouwbeurszuid.nl.

Noot voor de redactie (