Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Workshops productiviteitsverbetering

U zult vaker over het belang van productiviteit en productiviteitsverbetering hebben gehoord. Maar wat is productiviteit precies? Hoe productief is uw bedrijf? En hoe kunt u de productiviteit van uw bedrijf verbeteren? Dat zijn de vragen die centraal staan in een workshopcyclus over productiviteit. De workshops zijn op woensdag 24 maart en woensdag 28 april en worden uitgevoerd door NHTV. De locatie wordt nog bepaald.

U krijgt tijdens de workshops productiviteit zicht op uw eigen productiviteit doordat uw financiële gegevens in een benchmark worden opgenomen. De uitdaging ligt echter vooral in de vervolgstap op benchmarking. U hebt een âbusiness health checkâ uitgevoerd, maar hoe verbetert u vandaar uit uw productiviteit?

NHTV zal tijdens de workshops geen kant-en-klare oplossingen kunnen aandragen voor de productiviteitsverbetering van uw bedrijf. Wij reiken tijdens de workshops wel (praktisch toepasbare) theorieën en best practice voorbeelden uit andere sectoren aan die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw productiviteit.

Doel van de workshopcyclus:

* Inzicht geven in uw huidige productiviteit
* Verbeteren van uw kennis over productiviteit
* Opstellen van productiviteit verbeterplannen
* Delen van best practice ervaringen met branchegenoten

Wat levert deelname aan de workshops u op?

* Uw gegevens worden opgenomen in een benchmark
* U leert instrumenten en methoden kennen die u in kunt zetten voor productiviteitsverbetering.

* U leert van best practice voorbeelden uit andere sectoren.
* U leert een (eenvoudig) plan op te stellen voor productiviteitsverbetering.

* Deze workshopcyclus vormt een opstap naar de leergang over productiviteit. Deelnemers aan dit programma ontvangen 10% korting op de leergang productiviteit.