Gemeente Dordrecht

Herdenkingsdienst en uitvaart Milly Boele

Aanstaande woensdag 24 maart wordt Milly Boele begraven op de Essenhof in Dordrecht. Voorafgaand aan de begrafenis vindt een herdenkingsdienst plaats in de Ontmoetingskerk. Zowel de dienst als de uitvaart kunnen alleen door genodigden worden bijgewoond.

Persoonlijk afscheid
De familie Boele wil buurtbewoners en andere belangstellenden de gelegenheid geven persoonlijk afscheid te nemen van Milly. De Ontmoetingskerk aan het Lunenburgplein is daarom van 12.00 tot 13.45 uur geopend voor wie langs de kist wil lopen. Het is niet toegestaan om camera's mee te nemen in de kerk. Om 13.45 uur worden de kerkdeuren gesloten. Wanneer de wachtrij voor de kerk te lang wordt, zullen medewerkers van de kerk op enig moment waarschuwen dat het geen zin heeft om nog aan te sluiten. Mensen die niet uitgenodigd zijn voor de herdenkingsdienst, kunnen de dienst volgen op het grasveld. Nabij het kunstwerk, de witte boom, staan luidsprekers opgesteld. De dienst is ook thuis te volgen via internet: http://www.kerkomroep.nl/#prov.php%3Fpr%3DZH

De bloemen, knuffels en andere blijken van belangstelling die door belangstellenden zijn achtergelaten bij het huisadres van de familie Boele worden woensdag rond 12.00 uur overgebracht naar het Lunenburgplein en rondom het kunstwerk gelegd. Belangstellenden moeten er rekening mee houden dat er geen parkeerplaatsen beschikbaar zullen zijn in de onmiddellijke omgeving van de kerk. Busverkeer in delen van Sterrenburg wordt tijdelijk stilgelegd.

Herdenkingsdienst
Dominee mevrouw R. van de Boogaard gaat voor in de herdenkingsdienst in de Ontmoetingskerk. Alleen genodigden kunnen de dienst bijwonen. Genodigden zijn onder anderen familie, vrienden, buren en klasgenoten. De dienst begint om 14.30 uur en duurt ongeveer een uur. De dienst kan thuis via de webradio worden gevolgd.

Uitvaart
Tussen 16.00 en 17.00 uur vindt de uitvaart op begraafplaats De Essenhof in besloten kring plaats. De Essenhof is op woensdag 24 maart vanaf 15.00 uur voor publiek gesloten.

Ondersteuning
Mensen met hulpvragen hebben naar de telefonische hulpdienst Sensoor (0900-0767, ¤ 0.05 per minuut, 24 uur bereikbaar), bureau Slachtofferhulp (tel. 0900-0101, lokaal tarief, tijdens kantooruren bereikbaar), en het algemeen maatschappelijk werk (0900-8664, ¤ 0,10 per minuut, tijdens kantooruren bereikbaar).

Datum 22 maart 2010
Redactie Frits Langschmidt
Kabinet burgemeester
T (078) 639 69 03
Informatie Hans Berrevoets
Woordvoerder van de Ontmoetingskerk
T 06 - 21 83 54 22