Gemeente Stein


Gemeente verkoopt restaurant Steinerbos

De gemeente Stein heeft besloten het restaurant, gelegen Steinerbos 1 te Stein, te verkopen.

Het restaurant is uitermate mooi gesitueerd in het door de gemeente Stein geëxploiteerde Steinerbos. Het Steinerbos is een toeristische trekpleister voor de regio en ver daarbuiten, en wordt in het seizoen dan ook goed bezocht door met name gezinnen met kinderen. Het park omvat o.a. een midgetgolfbaan, roeivijver, skelterbaan en speelaccommodaties. Meer informatie over recreatiepark Steinerbos vindt u met name op www.Steinerbos.nl .

Het restaurant Steinerbos is toegankelijk voor zowel gasten van het Steinerbos, maar ook voor gasten die het Steinerbos niet bezoeken.

Het restaurant omvat een fraai ingericht restaurant met 60 zitplaatsen, hetgeen aanmerkelijk uit te breiden is, bedrijfskeuken, spoelkeuken, kinderzaaltje, vergaderzaal, kantoorruimte, opslagruimtes en voorraadkelders. Verder is er een bijgebouw met o.a. een vriescel en koelcel. Voor het pand is een fraai terras met 200 zitplaatsen.

Het object wordt opgeleverd zonder verplichtingen aan derden en is uitsluitend bedoeld voor de exploitatie van zachte horeca.

Voor meer informatie omtrent de koopprijzen, voorwaarden en dergelijke kunt u contact opnemen met de door de gemeente aangestelde makelaar, via www.horecatotaal.nl