Gemeente Duiven


De liemers leest - de liemers schrijft


----------
Ongeveer 10% van de Nederlandse bevolking heeft moeite met lezen en schrijven. Niet iedereen praat hierover, omdat mensen zich schamen of bang zijn voor vervelende reacties uit de omgeving. Toch durven steeds meer mensen de stap naar school te zetten. De man op de foto volgde een cursus Nederlands bij Rijn IJssel. Hij vertelt hoe dit zijn leven heeft veranderd. "Waarom ik na 44 jaar weer naar school ging, weet ik niet. Wat ik wel weet is dat mijn wereld 44 jaar lang erg klein is geweest. Opeens zag ik dat ik niet de enige was. Mijn schaamte heb ik overwonnen. Spijt? Ja, dat ik het niet eerder gedaan heb. Mijn leven is een stuk leuker geworden."

Geef uzelf een kans en leer ook beter lezen en schrijven bij RijnIJssel, Educatie en Integratie De lessen zijn op maandag- en woensdagavond in Zevenaar van 18:45 tot 21:15 uur. De lessen zijn in Duiven op maandagmorgen van 09:00 tot 11.30 uur. De kosten zijn ¤ 30,- voor een half jaar of ¤ 45,- voor een heel schooljaar.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de cursus Nederlands op Maat, Bel 0316 - 524153 en vraag naar Manon Best.