Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 24-03-2010

Brom Effe Normaal in Oosterhout

OOSTERHOUT: De politie heeft dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur op de Brabantlaan een bromfietscontrole gehouden in het kader van het project Brom Effe Normaal. Er werden vooral scholieren van de nabije middelbare school gecontroleerd. Er werden 11 bekeuringen
uitgeschreven.

De agenten controleerden 35 bromfietsen. Daarvan waren er acht met een te hoge constructiesnelheid. Een bromfiets haalde een snelheid van 80 km / uur. Van de 17-jarige bestuurder uit Oosterhout is het rijbewijs ingenomen. Hij wordt doorverwezen naar Bureau halt. Verder werden er nog bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder helm, een gladde band en het niet bij hebben van de bescheiden.

Motorrijder twee keer de klos tijdens snelheidscontrole

RIJEN: De politie heeft dinsdagmiddag met twee radarwagens een snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg. De agenten stonden aan beide zijden van de weg. De max. toegestane snelheid is ter plaatse 80 km / uur. Er werden 14 overtredingen geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid kwam van een motorrijder die 131 km / uur reed. Op de terugweg werd dezelfde motorrijder nog eens gefotografeerd. Nu reed hij 124 km / uur. De hardleerse motorrijder kan twee forse boetes tegemoet zien.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 24-03-2010 10:47 | © Regio Midden en West Brabant |