Terre des Hommes lanceert betrokken bedrijfsuitje

24/03/2010 12:50

Stichting Terre des Hommes Nederland

Van een workshop theatersport en een TukTuk rally achter de Haagse duinen tot een interculturele kookworkshop en per zeilboot naar Terschelling. Er zijn talloze bedrijfsuitjes, maar dat je daarmee ook nog een goed doel kan steunen, is nieuw. Op http://betrokken-bedrijfsuitje.nl zijn tien populaire bedrijfsuitjes te bekijken die bij een boeking allemaal minimaal tien procent korting geven. Deze 'donatiekorting' gaat naar projecten van kinderrechtenhulporganisatie Terre des Hommes.

Niet alleen investeren in de broodnodige teambuilding, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden. Welk bedrijf wil dat nu niet? Terre des Hommes stelt als eerste ontwikkelingsorganisatie in Nederland bedrijven in staat om op deze manier projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en microkrediet te steunen. Wanneer een bedrijf een boeking doet via http://betrokken-bedrijfsuitje.nl schenkt het de tien procent korting of meer aan een van de ruim 300 projecten van Terre des Hommes.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Veel bedrijven willen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en iets terug doen voor de samenleving. Maar vaak weten ze niet precies hoe. Terre des Hommes helpt ze bij het zetten van een betrekkelijk eenvoudige stap. Een betrokken bedrijfsuitje kost niets extra's, maar geeft personeel en medewerkers wel enorm veel enthousiasme en een goed gevoel omdat ze op een plezierige en creatieve manier meehelpen aan een betere toekomst van kinderen in ontwikkelingslanden.

Over Terre des Hommes

Kinderhulporganisatie Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en microkrediet maken we kansarme kinderen weer kansrijk. Lees er meer over op www.terredeshommes.nl

Inspiratie opdoen voor een origineel bedrijfsuitje? Kijk op http://betrokken-bedrijfsuitje.nl/

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://betrokken-bedrijfsuitje.nl