Amsterdam verrast door boom met duizend beha's

24/03/2010 13:42

Hunkemöller B.V.

Amsterdam, 24 maart 2010

P e r s b e r i c h t

Amsterdam verrast door boom met duizend beha's

Hunkemöller luidt de lente in met ludieke start van 3e beha gratis-actie

AMSTERDAM - Winkelend publiek op het Rembrandtplein in Amsterdam werd vandaag verrast door een boom die vol hing met duizend Hunkemöller beha's. Voorbijgangers mochten alle duizend beha's gratis uit de boom halen, zodat een ware stormloop op de populaire dameslingerie ontstond.

Met deze bliksemactie startte Hunkemöller officieel zijn halfjaarlijkse 3e beha gratis-actie in al zijn winkels. Tevens luidde deze ludieke actie de lente in. Rond de boom op het Rembrandtplein viel op posters te lezen: "De lente is begonnen. Deze boom heeft geen blaadjes, maar behaatjes."

Hunkemöller houdt deze actie twee keer per jaar en vond het tijd om de actie dit keer op een ludieke wijze in te luiden.

Hunkemöller en Maxeda

Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.700 medewerkers en meer dan 450 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Cura(cc)ao, Rusland, Polen en Sint-Maarten. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise.

Hunkemoller is nu ook te volgen op Twitter www.twitter.com/hunkemoeller en Hyves http://officielehunkemoller.hyves.nl/. Algemene informatie en de webshop zijn te vinden op www.hunkemoller.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.hunkemoller.nl