Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Wijkschouw op het Noordereiland, doet u mee?

Zin om samen met anderen een 'rondje te lopen' door de buurt? Deelgemeente Feijenoord nodigt bewoners en ondernemers op het Noordereiland uit voor een wijkschouw in het gebied tussen Prins Hendrikkade, Van der Takstraat, Maaskade en Thorbeckestraat.

Tijdens de schouw op woensdag 31 maart kunt u verbeteringen en wensen op schoon, heel, veilig aangeven die deelgemeente Feijenoord zoveel mogelijk mee probeert te nemen in de actieweek van 19 tot en met 23 april in hetzelfde gebied.

U kunt komen met wensen en verzoeken over de beplanting, verharding (straten en trottoirs), speelplekken, onveilige situaties, zwerfvuil, etc. Ze worden allemaal genoteerd. Meldingen over onkruid, scheve stoeptegels, e.d., kunt u trouwens dagelijks doorgegeven via het algemeen servicenummer van Rotterdam:14 010 (lokaal tarief).

Programma 31 maart

- Ontvangst vanaf 18.30 uur met koffie en thee bij de Duimdrop op het Burgemeester Hoffmanplein (foto);

- Start wijkschouw om 19.00 uur, einde circa 20.00 uur; als daar behoefte aan is, kan aansluitend ook de verlichting bekeken worden. Aan de schouw doen behalve bewoners ook mee medewerkers van Gemeentewerken (werf Feijenoord), Woonstad Rotterdam, Stadstoezicht, Roteb, Sonor opbouwwerk, en deelgemeente Feijenoord.

Informatie
Voor meer informatie over de wijkschouw of aanmelden voor het 'rondje' door de buurt, bel met Deborah Heijkoop, operationeel coördinator van het Noordereiland, op (010) 291 63 43 of 06 13 68 64 70. E-mail: d.heijkoop@feijenoord.rotterdam.nl.

(foto deelgemeente Feijenoord)