Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Praat mee over de toekomst van Kop van Zuid!

Hoe moet het verder met de Kop van Zuid? Wat gaat goed, wat kan beter? Bewoners en ondernemers krijgen morgen, donderdag 25 maart, opnieuw de gelegenheid om mee te praten over de toekomst van hun wijk.

De wensen en meningen die wijkbewoners en ondernemers onlangs hebben aangedragen op het gebied van sociaal, buitenruimte/fysiek, veiligheid en economie zijn opgenomen in de concept-gebiedsvisie Kop van Zuid/Entrepot en Kop van Zuid/Wilhelminapier e.o.: het spoorboekje voor alle ontwikkelingen in de wijk van 2011 tot en met 2014.

De bijeenkomst vindt plaats in het Albedacollege aan de Rosestraat 1101 en begint om 19.30 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Informatie
Het verslag van de bijeenkomst van 11 februari en de concept-gebiedsvisie zijn op te vragen bij Ümmü Cini, gebiedsassistente Noord, (010) 291 60 47. E-mail: u.cini@feijenoord.rotterdam.nl. Meer informatie over deze vervolgbijeenkomst: Willem den Hollander, gebiedsregisseur Feijenoord en Kop van Zuid/Entrepot, (010) 291 63 59. E-mail: w.denhollander

Veel toeloop op de 2e bijeenkomst over de concept-gebiedsvisie wijk Feijenoord, vorige week donderdag in de Persoonshal. Op de foto geeft een wijkbewoonster haar mening.
(foto deelgemeente Feijenoord)