Gemeente Sneek


kanstraat 1

Bestemmingsplan Cornelis Kanstraat 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sneek maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Sneek in haar vergadering van 16 maart 2010 het bestemmingsplan "Cornelis Kanstraat 1" ongewijzigd heeft vastgesteld.

Tevens heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen, als bedoeld in artikel 6.12 Wro.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 26 maart tot en met 6 mei 2010 ter inzage bij de centrale balie, Marktstraat 15. Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke internetsite: http://www.sneek.nl/, onder `Actueel in Sneek', `Bestemmingsplannen'.

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan, door degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend, gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage).

Tevens kan een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze binnen de periode in te dienen bij de gemeente Sneek beroep instellen bij de Raad van State.

Het bestemmingsplann "Cornelis Kanstraat 1" treedt op 7 mei 2010 in werking, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met het beroep­ schrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.