Gemeente Aalten


Enquête Verkeers- en vervoerplan

Eind 2009 heeft de gemeenteraad een kadernota vastgesteld met betrekking tot het gemeentelijk verkeer- en vervoersplan (GVVP). De gemeente Aalten werkt samen met Arcadis aan dit nieuwe meerjarig verkeer- en vervoersplan. Doel van het plan is verkeer- en vervoersbeleid op te stellen voor de periode 2010 - 2020. Hiermee willen we de koers op het gebied van verkeer en vervoer en de concrete uitwerking hiervan uitzetten.

Het plan wordt opgesteld, omdat er behoefte is aan een actueel verkeer- en vervoersplan. Door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Aalten en Dinxperlo, waren er twee verkeer- en vervoersplannen. Harmonisatie en actualisatie is daarom gewenst.

Enquête

Voor het creëren van voldoende draagvlak wordt u als inwoner van de gemeente Aalten betrokken in dit proces. Om u te betrekken bij het plan staat vanaf 24 maart een enquête op deze website. De enquête kan zowel digitaal als op papier worden ingevuld tot 30 april 2010. Klik hier om de enquête in te vullen.

Begeleidingsgroepen van het project

Naast de projectgroep is er een interne- en externe begeleidingsgroep en een digitale klankbordgroep. De interne begeleidingsgroep bestaat uit medewerkers van de gemeente Aalten en Arcadis. De externe begeleidingsgroep bestaat uit diverse belangenorganisaties zoals: de winkeliersverenigingen FAM (Aalten), BREM (Bredevoort) en IODUS (Dinxperlo), industriegroep IKAD en Ondernemend Lintelo, ouderen- en gehandicaptenvereniging SSGA, VVN afdeling Aalten/Dinxperlo, de politie, de brandweer, de ambulancedienst en de Fietsersbond. Zij kwamen net als de interne begeleidingsgroep op woensdag 17 maart bijeen voor een eerste overleg. In de digitale klankbordgroep zijn de buurtschapverenigingen vertegenwoordigd.


Gemeente Aalten | Postbus 119 | 7120 AC Aalten | Telefoon (0543) 49 33 33 | Fax (0543) 47 54 55 | E-mail info@aalten.nl