Ingezonden persbericht



---



|Datum           | |Den Haag, 24 maart 2010                                            |
|                                                                                      |
|                                                                                      |
T-Mobile ontwikkelt applicaties voor smartphones.


. T-Mobile applicaties gratis beschikbaar via diverse applicatiewinkels.
. Vergroten gemak en service voor T-Mobile klanten.
. Onderdeel van mobiele internetstrategie van T-Mobile.

De komende maanden breidt T-Mobile het aanbod in de applicatiewinkels uit met diverse eigen gebruiksvriendelijke en servicegerichte applicaties. Deze applicaties van T-Mobile kunnen klanten verder helpen met mobiel internet. Via de verschillende applicatiewinkels zijn deze applicaties gratis beschikbaar. Vanaf vandaag introduceert T-Mobile de 'Forum App', waarmee klanten van T-Mobile op elk gewenst moment hun vragen kunnen stellen op het T-Mobile forum.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Het aanbod van applicaties groeit enorm. T-Mobile wil haar klanten graag eigen applicaties aanbieden die gerelateerd zijn aan onze producten en diensten. Hiermee hopen we het gemak te vergroten voor onze klanten en het gebruik van mobiel internet te vereenvoudigen. Een extra service naar onze klanten toe'.

'Forum App'
Met de 'Forum App' kunnen T-Mobile klanten op hun mobiele telefoon gebruikmaken van het

T-Mobile forum. Op deze manier wordt het bezoeken van het klantenforum nog laagdrempeliger. Met één 'druk op de knop' kunnen klanten op elk gewenst moment het forum benaderen. Dit maakt het leggen van contact met andere klanten of T-Mobile medewerkers nog gemakkelijker.

Over T-Mobile in Nederland

4,6 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per eind 2009). In 2009 had T-Mobile een jaaromzet van 1,807 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. Dit mobiele netwerk behoort op het gebied van kwaliteit, bereikbaarheid en snelheid bovendien tot de beste en meest innovatieve netwerken van Europa. In 2009 won T-Mobile de Gouden Steeksleutel voor beste mobiele operator.



Ingezonden persbericht