Oranjewoud



-PERSBERICHT-

Nieuwe directie Advies- en Ingenieursbureau
Oranjewoud Nederland

Gouda, 24 maart 2010 - Oranjewoud benoemt een nieuwe directie voor het Ingenieursbureau in Nederland die de uitbouw van de positie op de Nederlandse markt moet vormgeven en die tevens zal meewerken aan het verder structureren van de internationale doelstellingen van de onderneming. Rob van Dongen en Menno Smits, beiden reeds jaren werkzaam als managers bij Oranjewoud, zijn benoemd tot directeuren van het advies- en ingenieursbureau. De nieuwe directie zal de divisies Ruimte & Mobiliteit en Milieu & Veiligheid als één organisatie aansturen. Daarnaast zal de focus op ondernemerschap, innovatie en talentmanagement worden versterkt.
Van Dongen en Smits onderstrepen daarbij het belang van verbinding en samenwerking, zowel intern als extern. Als directieduo geven zij aanzet tot krachtenbundeling van beide divisies. Zo worden vraagstukken integraal aangepakt en opgelost.
"De heren zullen gezamenlijk divisieoverstijgende zaken op commercieel gebied en op supportniveau organiseren. Ik heb veel vertrouwen in deze bundeling van krachten," aldus Gerard Sanderink, directeur en grootaandeelhouder van Oranjewoud.
In België zal Kris Van Malderen, voorheen directeur Milieu & Veiligheid in Nederland, leidinggeven aan de uitbouw van de activiteiten en de positie van het advies- en ingenieursbureau Soresma. Voormalig directeur Ruimte & Mobiliteit John Zegwaard zet zijn loopbaan voort buiten Oranjewoud.

---


Noot voor redacties

Noot voor redacties